Αναζήτηση
Προχωρημένη Αναζήτηση
 
  ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ  
  ΣΚΟΠΟΙ- ΔΡΑΣΕΙΣ
  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ - ΕΦΟΡΟΙ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΓΙΑ TH ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ  
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ  
  H ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»  
  «COSMO ECHO» - GREECE 2007
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ «COSMO DANCE»  
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ  
     
 
 
 
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Ημερίδας και του Διεθνούς Φεστιβάλ στα Χανιά, η Σύμβουλος Διοίκησης του ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ, κα  Μίκα Παππά-Σέβου, βρέθηκε στα όμορφα Χανιά.
Κατά την επίσκεψη της εκεί πραγματοποίησε ένα μεγάλο κύκλο επαφών.
Κορυφαία στιγμή, η συνάντηση της με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνό.
 
     
 
 
 
*Aπαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση άρθρων, κειμένων  και φωτογραφιών χωρίς την γραπτή έγκριση του ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
 
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Ημερίδας και του Διεθνούς Φεστιβάλ στα Χανιά, η Σύμβουλος Διοίκησης του ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ, κα  Μίκα Παππά-Σέβου,  βρέθηκε στα όμορφα Χανιά.
 
Κατά την επίσκεψη της εκεί πραγματοποίησε ένα μεγάλο κύκλο επαφών.
Κορυφαία στιγμή, η συνάντηση της με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνό, όπου τον επισκέφτηκε στα γραφεία του .
 
Παράλληλα, συμμετείχε σε αλλεπάλληλες συσκέψεις  με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ.Κ.Α.,  Πρωτοπρεσβύτερο Νεκτάριο Χριστοδουλάκη, για τον προγραμματισμό της Επιστημονικής Ημερίδας και του Πολιτιστικού Φεστιβάλ. Ξεναγήθηκε  δε στους μεγάλους  και άρτια εξοπλισμένους χώρους του Πολιτιστικού  Κέντρου της Ι.Μ.Κ.Α., όπως στην Αίθουσα Διαλέξεων – Συνεδρίων, στη Σχολή Βυζαντινής μουσικής και στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Μαρτυρία 95,5 FM»
 
Η Σύμβουλος κα Παππά-Σέβου είχε την μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθεί  και να θαυμάσει ιστορικές Μονές και μνημεία,  όπως, την Ι.Μ. Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων, την Ι.Μ. Αγίας Κυριακής-Μετόχι της Ι.Μ. Χρυσοπηγής,  τον μεγαλοπρεπή  Ι.Ν. των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, τον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Σούδας και τον ιστορικό,  Ιερό  Μητροπολιτικό Ναό, των  Εισοδίων της Θεοτόκου.
 
Ξεναγήθηκε επίσης στην παλιά πόλη των Χανίων, στο Κούμ Καπί (Πύλη της Άμμου), στο παλαιό ενετικό λιμάνι και στο Φρούριο Φιρκά,  όπου στο γωνιακό πυργίσκο του φρουρίου υψώθηκε συμβολικά την 1η  Δεκεμβρίου του 1913 η σημαία της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.
 
Επίσης,  επισκέφτηκε διάφορα καταλύματα και εστιατόρια στα Χανιά  για την καλύτερη φιλοξενία των συνέδρων και των συμμετεχόντων.
 
Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να αναφερθεί  ότι,   από τις καλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη είναι το KIANI BEACH RESORT & το KALYVES HOTEL της οικογένειας Παπαδάκη, που είναι χορηγοί της Διεθνούς Ημερίδας και του Φεστιβάλ στα Χανιά.
Αξίζει να επισκεφτείτε τους πιο κάτω συνδέσμους των 2 ξενοδοχειακών συγκροτημάτων όπου θα θαυμάσετε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, τις πεντακάθαρες παραλίες και  τους πανέμορφους φιλόξενους χώρους τους.

Επίσης,  το restaurant  Destijl είναι από τους χορηγούς της διοργάνωσης. Είναι ένας  πανέμορφος πολυχώρος που  από μόνος του αποτελεί ένα  πολύ καλό λόγο για επίσκεψη στα  Χανιά .
Περισσότερα για το Destijl Chania στον πιο κάτω σύνδεσμο:


KIANI BEACH RESORT
&
KALYVES BEACH  HOTEL
Συνέχεια του φωτογραφικού αφιερώματος στα Χανιά…..