Αναζήτηση
Προχωρημένη Αναζήτηση
 
  ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ  
  ΣΚΟΠΟΙ- ΔΡΑΣΕΙΣ
  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ - ΕΦΟΡΟΙ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΓΙΑ TH ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ  
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ  
  H ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»  
  «COSMO ECHO» - GREECE 2007
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ «COSMO DANCE»  
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  «COSMO ECHO» - GREECE 2007  
     
 

«COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»      

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, οι εργασίες της 4ης Παγκόσμιας Συνάντησης της  IOV και του ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ-  «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»  που διεξήχθησαν στην Αθήνα  και στο Βόλο από 9 έως 14 Μαΐου 2007.

 
     
 
 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΛΛΑΣ, 
9 - 13 ΜΑΙΟΥ 2007  
«COSMO ECHO» - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ


ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:      

 IOV &   "ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ"

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ MAΓΝΗΣΙΑΣ & ΔΟΛΤ- IOV HELLAS

 

«COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»     


Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, οι εργασίες της 4ης Παγκόσμιας Συνάντησης - «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»  που διεξήχθησαν στην Αθήνα  και στο Βόλο από 9 έως 14 Μαΐου 2007.

Οι εκδηλώσεις  διοργανώθηκαν από τη  IΟV τους  Δήμους Βόλου και Νέας Ιωνίας  Μαγνησίας,  το "Αρχείο Ελληνικού Χορού" & τη  IΟV Hellas, με τη στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης.

Η συνάντηση επιστημόνων από όλο τον κόσμο, που υπηρετούν τον Λαϊκό πολιτισμό, είχε σκοπό την προώθηση της κατανόησης και της συνεργασίας μεταξύ των λαών, την προσέγγιση  ιδιαίτερων  πολιτισμικών εκφάνσεων της παγκόσμιας λαϊκής δημιουργίας, καθώς και τον επιστημονικό διάλογο για τη συμβολή του λαϊκού Πολιτισμού  στην  επικοινωνία και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών, την εποχή της παγκοσμιοποίησης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ» 108 εκπρόσωποι της οργάνωσης από 63 κράτη έλαβαν μέρος σε πολλες δραστηριότητες

Επίσης, στο  Συνεδριακό Κέντρο «Μεταξουργείο» της Νέας Ιωνίας ξεκίνησαν οι εργασίες του 4oυ Παγκόσμιου Συνεδρίου  με θέμα: "Πολιτισμικοί διάλογοι στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης" και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 13 Μαΐου.

Συμμετείχαν 30 ξένοι και Έλληνες εισηγητές.

Στο πλαίσιο του  4oυ Παγκόσμιου Συνεδρίου της IOV έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας δύο κοινές συνεδρίες με το πανελλήνιο Συνέδριο "Λαϊκός Πολιτισμός και Πολιτιστικοί Φορείς" την Παρασκευή και το Σάββατο 11 & 12 Μαΐου