Αναζήτηση
Προχωρημένη Αναζήτηση
 
  ΑΡΧΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ  
  ΣΚΟΠΟΙ- ΔΡΑΣΕΙΣ
  ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  ΕΠΙΤΙΜΑ ΜΕΛΗ - ΕΦΟΡΟΙ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΓΙΑ TH ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ  
  ΣΥΜΠΟΣΙΑ
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ & ΕΡΓΑΣΙΕΣ  
  ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ  
  H ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «COSMO ECHO - ΣΥΝΗΧΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ»  
  «COSMO ECHO» - GREECE 2007
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ «COSMO DANCE»  
  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  3η Γιορτή του κάστανου και τσίπουρου στην πανέμορφη Ροδαυγή  
     
 

 Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε τη πρόσκληση  για  την 3η διοργάνωση της «Γιορτής του κάστανου και τσίπουρου»  στην πανέμορφη Ροδαυγή του όρους Ξηροβουνίου της Ηπείρου, αναγνωρίζοντας, τη σημαντικότητα των  πολιτιστικών  δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής Άρτας και των άλλων τοπικών πολιτιστικών παραγόντων.
 
     
 
 
Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε τη πρόσκληση  για  την 3η διοργάνωση της «Γιορτής του κάστανου και τσίπουρου»  στην πανέμορφη Ροδαυγή του όρους Ξηροβουνίου της Ηπείρου, στις 16 Οκτωβρίου 20011,  αναγνωρίζοντας, τη σημαντικότητα των  πολιτιστικών  δράσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής Άρτας και των άλλων τοπικών πολιτιστικών παραγόντων.

 Μέσα από το φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί,  προβάλλονται  μοναδικά στοιχεία της ιδιαίτερης  μουσικοχορευτικής τους παράδοσης, καθώς και της μαγευτικής ομορφιάς του χωριού.

Το Αρχείο Ελληνικού Χορού, εύχεται κάθε επιτυχία  και στη φετινή διοργάνωση, αισιοδοξώντας, για  άριστη  μελλοντική συνεργασία με τον διοργανωτή δραστήριο  Σύλλογο.
 
Περισσότερα για το σύλλογο και τον όμορφο ξενώνα "ΜΑΡΟΥΣΙΩ" που φιλοξένει  μέλη της διοίκησης,  θα βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους
:

  
ΡΟΔΑΥΓΗ ΑΡΤΑΣ
http://rodavgiartas.blogspot.com/
&
ΞΕΝΩΝΑΣ " ΜΑΡΟΥΣΙΩ "

http://marousio.gr/